FAKTOR #468: BIOGRAFIJA, KOT JE ŠE NI BILO (Igor Omerza, Jože Dežman)“Faktor je pogovorna oddaja o politiki, gospodarstvu, medijih, šovbiznisu in športu, na slovenski televiziji TV3. IZJAVA O AVTORSKIH PRAVICAH Izjava o …source

Post Author: TV3 Slovenija

5 thoughts on “FAKTOR #468: BIOGRAFIJA, KOT JE ŠE NI BILO (Igor Omerza, Jože Dežman)

 • dragan krstic

  (October 1, 2020 - 7:37 am)

  Po finančnem polomu Jankovićevih Stožic in več dest milijonskih dolgovih dolgovih zaradi katerih so podizvajalci izgubili premoženja, likvidacije firm, celo samomor enega od njih, je ta prasec rdeči
  na RTVSLO Odmevih izjavil: ah dajte no, tistih nekaj dolarjev dolga gor ali dol. In tega rdečega prasca zagovarjata sinčka, pokvarjena enako kot njun oče.

  Lucija Šikovec

  (October 1, 2020 - 7:37 am)

  Stanovnik je kot častni občan užival poleg časti tudi finančne ugodnosti, poleg domske oskrbe še celo zastonj Urbano pri pokojnini preko 6000€, pa me ne zanima pokojnina, ampak vse, kar smo mu meščani Ljubkljane po Jankoviću dali in vse kar smo mu državljani kot predsedniku ZZB plačali.

  Mihael Stegne

  (October 1, 2020 - 7:37 am)

  Vec takih kot Omerza in Dezman bi rabili v Sloveniji

  Tina Possnig

  (October 1, 2020 - 7:37 am)

  Hvala

  Lucija Šikovec

  (October 1, 2020 - 7:37 am)

  Bravo ! Vse spoštovanje Igorju Omerzi in Jožetu Dežmanu. Stanovnik je bil PR KPS in kulture smrti. Ni bil samo lažnivec, ker kdor laže, tudi krade in vsaj zadnja leta nas je fino kradel skupaj z rajdo častnih meščanov.

Comments are closed.